نحوه محاسبه هزینه فریت بار و حمل هوایی لوازم منزل از فرودگاه امام خمینی
نحوه محاسبه “هزینه فریت بار” چگونه است؟ “هزینه حمل بار هوایی” چگونه محاسبه میشود؟ زمانی که قصد ارسال بار به صورت هوایی یا همان فریت بار را دارید همیشه این سوال برای شما پیش آمده که “هزینه هر کیلو بار هوایی” چقدر است و چگونه محاسبه میشود ؟ پیش از هرچیز، معیار اصلی محاسبه هزینه فریت بار بر اساس حجم و وزن بار شماست. البته مقصد بار نیز عامل بسیار مهمی در محاسبه هزینه حمل بار هوایی است. مورد دیگری که در محاسبه هزینه ها بسیار تاثیر گذار است خدمات جانبی است که شرکت های فریت بار به شما ارائه می دهند، به طور مثال بسته بندی تخصصی ، خدمات پیک آپ یا انجام امور گمرکی و…
هزینه حمل بار هوایی یکی از اولین مسائلی است که در هنگام مسافرت و یا مهاجرت به آن فکر میکنیم. باید موارد مهمی را مدنظر داشته باشید از جمله اینکه بار شما چه نوع باری است، چقدر وزن و حجم دارد و کدام روش حمل مناسب آن است و… در صورتی که شما قصد مسافرت و یا مهاجرت دارید بهتر است نسبت به شرایط و هزینههای ارسال بار با هواپیما اطلاع کسب کنید. شرکت تهران ایر فریت با بیش از نیم قرن سابقه در صنعت حمل هوایی از ابتدا تا انتهای کار فریت بار در کنار شماست. برای مشاوره حمل بار و استعلام نرخ می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
-
وزن حجمی چیست؟
در مورد وزن حجمی لازم است بدانید تمامی شرکت های هواپیمایی جهت یک متر مکعب بار تقریبا 167 کیلوگرم شما را شارژ می نمایند. یعنی اگر شما باری داشته باشید که سبک باشد (مثلا ۱۲۰ کیلوگرم) و حجم آن یک متر مکعب باشد بنا بر قوانین شرکت هواپیمایی وزن محاسباتی بار شما 167 کیلوگرم درج خواهد شد. ( CALCULATING AIR FREIGHT COSTS: BY WEIGHT OR VOLUME )
اما در صورتی که بار شما با حجم یک متر مکعب دارای وزن ۳۰۰ کیلوگرم باشد شما طبق همین قانون ملزم به پرداخت هزینه فریت بار جهت ۳۰۰ کیلوگرم هستید. نحوه اندازه گیری وزن حجمی نیز ، اندازه طول ضرب در عرض ضرب در ارتفاع هر جعبه ، به سانتی متر ، تقسیم آن عدد به ۶۰۰۰ است. در صورتی که عدد به دست آماده از وزن جعبه شما بیشتر باشد « عدد به عنوان وزن محاسباتی بار» شما توسط شرکت هواپیمایی در نظر گرفته می شود و مبنای مهاسبات هزینهفریت بار میشود. در صورت نیاز به مشاوره حمل بار و محاسبه هزینه بار خود با کارشناسان تهران ایر فریت تماس بگیرید.
-
نحوه محاسبه هزینه حمل هوایی بار
هزینه ارسال بار در فریت بار یا حمل هوایی بار به فرودگاههای مهم دنیا از نحوه توزین خاصی پیروی میکند. در این سیستم وزن حجمی به عنوان ملاک محاسبه میزان بار استفاده میشود.
معیار توزین جهت ارسال بار هوایی به دو صورت است :
- عدد روی باسکول گمرک
- وزن حجمی مطابق قوانین ایرلاین
در روش باسکول دو حالت اتفاق میافتد :
در صورتی که هر ۱ متر مکعب بار شما روی باسکول بیش از ۱۶۷ Kg باشد، عدد روی باسکول به عنوان وزن محاسباتی بار شما در نظر گرفته میشود. اگر هر ۱ متر مکعب از بار شما وزنی کمتراز ۱۶۷ کیلوگرم داشته باشد طبق قوانین شرکت هواپیمایی حداقل وزنی که برای یک متر مکعب بار شما در نظر میگیرند همان ۱۶۷ کیلوگرم خواهد بود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر به صفحه نحوه محاسبه وزن بار در وب سایت ما مراجعه کنید.
-
نکات مهم محاسبه هزینه فریت بار
اول از اینکه بار شما اگر حجیم باشد معیار محاسبه وزن ، حجم بار شما یا همان وزن حجمی خواهد بود ، حال وزن حجمی یعنی چه ؟! ایرلاین ها بابت هر مترمکعب 167 کیلوگرم شما را شارژ می کنند حال اگر بار شما به طور مثال اگر قصد فریت بار لوازم منزل را دارید حجیم باشد باید حجم بار را حساب کرده و در 167 ضرب کنید که این در نهایت عددی که ایرلاین به عنوان وزن بار شما محاسبه خواهد کرد ، حال ایرلاین ها برای اینکه مشتریان خود را ترقیب به ارسال بار بیشتر کنند هر میزان وزن بار شما بیشتر شود نرخ هر کیلوگرم را کاهش می دهند.
هزینه های دیگری که در محاسبه هزینه فریت بار شما تاثیر گذار است ، هزینه هایی است که برخی از آن ها مستقیما مرتبط با نوع بار ارسالی است به طور مثال ارسال حیوان خانگی نیاز به یکسری آزمایشات و مدارک دارد که قطعا نیازمند پرداخت هزینه هاییست یا به طور مثال ارسال جنازه از ایران به سایر کشور ها باز نیازمند جمع آوری مدارکی از سازمان های مختلف است و یا شرایط ارسال آن خاص بوده که این نیز هزینه های ارسال را افزایش می دهد.
از طرف دیگر ارسال بار به صورت هوایی نیازمند بسته بندی تخصصی بوده که این نیز خود باعث افزایش وزن بار شما شده که هزینه فریت بار ، را افزایش داده و از طرفی خود بسته بندی نیز دارای هزینه هایی می باشد. نکته ای که اینجا باید به آن توجه داشت این است که هیچ شرکت فریت باری ، بار خود را به بار شما اضافه نکرده و نمی کند تا هزینه اضافه تری از شما دریافت نماید فلذا وزنی که شما تخمین میزنید وزن خالص بار بوده و ایرلاین ها برای محاسبه نرخ فریت بار کاری با این وزن نداشته و معیار محاسبه برای آن ها Gross Weight می باشد.